IJSBERG #2

24/10/2015

Schrijver Thomas Blondeau

IJsberg #2 werd een warme literaire herinneringsavond rond Thomas Blondeau, schrijver, dichter en columnist en twee jaar geleden veel te vroeg overleden. Op 24 oktober werden de kamers in het Festivalhuis ingevuld met woord en beeld van Thomas.

Er verzamelden zich heel wat (schrijvers)vrienden van Thomas Blondeau om een goed gevuld avondprogramma en eresaluut te brengen: Jelle Van Riet, Roderik Six, Jef Staes, Liesbet Waegemans, Iris Koppe, Ramsey Nasr, Ellen Deckwitz, Frederik Willem Daem deden alvast hun ding. G A U S S zorgde voor muziek en wij voor de setting.

watou18
watou18-2
watou18-4
watou18-3